ФОРМАТА НА ЧЕРВИЛОТО ГОВОРИ ЗА ТВОЯ ХАРАКТЕР

Чудили ли сте се някога как изглежда червилото ви след няколко седмици употреба? С формата на „любимата си пръчица“ можете да научите нещо за вашия характер!

КОНОСООБРАЗЕН ВРЪХ

Вие сте склонни към сурови решения и не желаете да приемете гледната точка на някой друг. Готови сте да се борите за истината, дори и шансовете за успех да са малки. Вашият силен характер е винаги в очите на околните, така че имате много завистливи, но и много верни приятели.

ПЛОСЪК ВРЪХ

Оптимизмът ви помага да поддържате присъствието на ума си в най-трудните ситуации. Можете да насърчите всеки, вашата енергия е достатъчна за цялата компания! От време на време получавате най-трудните задачи – в края на краищата, само вие можете да се справите с тях!

Здравейте! Казвам се Мария Делева и съм лидер, и партньор в най-голямата руска компания за директни продажби Faberlic. Предлагаме повече от 5000 артикула: кислородна, медицинска и декоративна козметика, парфюмерия, екологично чиста козметика за дома  и други. Ако се интересувате от продуктите и искате да пазарувате с намаления, или желаете да работите за допълнителни доходи, можете да попълните формата за обратна връзка, която ще намерите като натиснете бутона по-долу . https://goo.gl/forms/U5BX1i3IkgZ0YeXZ2  

Ще се радвам да се присъедините към нашето голямо семейство на Faberlic и нашият български екип,

ЗАКРЪГЛЕН ВРЪХ

Огнището  и домът ви винаги са под ваше наблюдение! Можете да се доверите и се радвайте на най-скъпия – семеен комфорт. Цялото семейство почива върху вас, а когато са необходими грижи и нежност, те са достатъчно изобилни. Готови сте да учите и обгрижите всеки, всеки  ден, за да направите живота на близки по-щастлив.

ЗАРАВНЕН ВРЪХ

Готови сте да експериментирате и лесно да се включите в опасни приключения. Не е лесно да ви изплаши човек, защото сте уверени в себе си и във вашия екип. Имате много време, защото не губите интерес към това, което правите всеки ден!

ЗАОСТРЕН ВРЪХ

Вие неизменно привличате вниманието. Винаги има човек, който е готов да участва във вашия проект. Много те уважават, а някои се страхуват: талантът на организатора и шефа ви помага да останете на коня. Избирайки цел, вие или го постигнете, или променете света около вас!

Потърсете червилото с правилния характер в каталога на Faberlic като проследите линка от ТУК: https://goo.gl/3muJzm

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​ и от 30 години помагам на хората да са по-успешни и щастливи. Wellness е моята философия за успех, според която 80% от живата ни зависи от изборите, които правим и желанието ни за развитие. Партньор съм на компания Faberlic. Няма по-добро училище от бизнеса в МЛМ. Създадох проектите: „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и "Достойни доходи в България“. Сигурна съм, че всеки иска да постигне по-добър живот и да се чувства по-щастлив. Знам че и всеки има ресурси да го постигне. Ако желаеш моята подкрепа, стани част от екипа ми и проектите за развитие.