Подаръци и Каталог Faberlic № 02/2020 България

Подаряваме на всички Нови 60 лв. за плащане на поръчки!

Как да получите 60 лв. за плащане на поръчка и спирала X-treme?

1. От 20 януари до 9 февруари се регистрирайте на сайта faberlic.com, и на специална сметка в личния ви кабинет веднага ще бъдат начислени 60 лв. за плащане на поръчка!

2. До 9 февруари направете поръчка от 120 лв. При плащането на поръчката се възползвайте от подаръка 60 лв. за плащане! Или направете поръчка от 140 лв. и при плащането се възползвайте от подаръка – 60 лв. за плащане, а заедно с поръчка от 36 лв. от 10 до 23 февруари получете като подарък удължаваща стреч-спирала за мигли X-treme (5248)!

Внимание! Ако поръчката е оформена за по-малко от 120 лв., вие не можете да се възползвате от подаръка 60 лв., но парите ще се съхранят на вашата сметка до 23 февруари и ще бъдат активирани при покупка от 120 лв.!

АКТУАЛЕН КАТАЛОГ МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАШ

Фаберлик е голяма руска компания с близо 20 годишен опит в сферата на козметиката, над 5 милиона клиента и над 30 регистрирани патента. Продукцията на Фаберлик се отличава на пазара с отличното си качество и ниските, напълно достъпни цени. Компанията предлага широк асортимент от продукти – грим, козметика, препарати за дома, бельо и даже дрехи.

В България, Фаберлик присъства на пазара съвсем от скоро и вие имате уникалната възможност да бъдете сред първите!
Продукцията на Фаберлик се слави с най-доброто съотношение цена – качество, което Ви гарантира успех сред вашите настоящи и потенциални клиенти!

ОТСТЪПКА ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ 

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.