КОЙ Е ТВОЯ ПАРФЮМ

Как да тестваме аромата, така че да отговаря на твоя характер и имидж с всички възможности и аспекти?

„Това не ми подхожда,“ „Това е нещо странно!“ Или просто „Хм …“ – с тези думи „уважаваме“ ароматите, които не харесваме. Ние правим заключение за парфюмерийния състав за няколко секунди, а често и без дори да знаем какво всъщност е …

ПРАВИЛНО ИЗПИТВАНЕ

Не повече от 2-3 впръсквания от един парфюм при изпитанието – само по този начин ще усетите уникалния звук на всеки. Опитайте се да опитате ароматите в добре проветриво пространство, където няма да има смесване на миризми. За да усетите композицията, нанесете аромата от разстояние 20-30 см до китката, чиста кърпа или хартиена лента – попивателна. Не пръскайте парфюм в капачката на бутилката.

Научете се да чакате ………

Ароматът не се разкрива веднага. Това, което чувствате през първите няколко секунди, са горните нотки. След 10-15 минути сърцето на композицията започва да звучи, след 20-30 минути само базата остава. Базата ще остане с вас през целия ден. Преди да купите, останете с аромата поне няколко часа, за да го опознаете.

Faberlic е руска компания известна с производството на първата в света кислородна козметика. Тя развива своя пазар и днес предлага над 300 дамски и мъжки аромати. За повече информация или пазаруване с намаление може да посетиш линка ТУК: http://marideleva.com/faberlic-landing/

СЪСТАВ НА ПАРФЮМА

Преди да опитате нов аромат, изучете нейната обонятелна пирамида – състава на нотките от началния аромат до „шлейфа“ в края. Пригответе се да „чуете“ парфюм, предварително дайте очаквания за най-малките нюанси.

ДРУГИ ВАЖНИ ПОДРОБНОСТИ

Обърнете внимание на миризмите, които ви заобикалят в ежедневието. Това могат да бъдат цветя, плодове, дърво, кожа, подправки, домашно приготвени сладкиши. Можете да опитате екзотични аромати, като нанесете етерично масло към китката или крем за тяло. Гледайте как звуците на нотите звучат върху кожата ви, как се чувствате по отношение на тях. Избирайки парфюм, опитайте няколко подобни и открийте разликите. „Подготвеният” нос отличава нюансите на новия състав много по-добре!

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.