АСТАКСАНТИН – ТВОИТЕ КЛЕТКИ СЕ НУЖДАЯТ ОТ НЕГО ЕЖЕДНЕВНО

най-мощния антиоксидант
най-мощния антиоксидант

1.За облекчаването на болки и възпаления

Астаксантинът е потенциален лек срещу болки и възпаления, тъй като блокира различни химикали в тялото, които причиняват болежки. Освен това астаксантинът намалява възпалителните процеси, които предизвикват много хронични заболявания.  Въпреки, че е 100% натурален, астаксантинът работи като някои успокоителни, които могат да бъдат вземани само с рецепта, но без риска от пристрастяване, стомашно-чревно кървене и киселини в стомаха. Астаксантинът блокира COX-2 (циклооксигеназа 2) ензими, също като Целебрекс – масовото лекарство, предписвано срещу остероартрит, ревматоиден артрит, остра болка и менструация.

Астаксантинът намалява нивата на специфичен анормален протеин на име С-реактивен протеин с повече от 20% само за осем седмици – едва ли има лекарство по предписание, което да има този ефект! Дори Американската Здравна Асоциация твърди, че С-протеинът е ключов индикатор на сърдечни заболявания.

2.Срещу затлъстяването

Астаксантинът осигурява страхотно възстановяване от упражнения. По начина, по който сьомгата плува героично срещу течението, астаксантинът може да помогне на атлетите да дадат най-доброто от себе си. Чист, натурален астаксантин се препоръчва за възстановяване на мускулите, по-добра издръжливост, повече сила и завишени нива на енергия.

3.Подобрява здравето на очите

Астаксантинът има уникалната способност да преминава през преградите и да достига ретината. Клинични тестове показват, че астаксантинът помага срещу диабетичната ретинопатия (ретиново усложнение при пациенти с диабет), макулната дегенерация (заболяване на ретината, което причинява прогресивна загуба на централно зрение), напрежение в очите и умора. Помага и да виждаме в детайли.

4.Почиства клетките

Астаксантинът е от висш клас, когато става дума за обхват на антиоксидантния му ефект. Той прониква във всяка клетка на тялото. Неговите уникални молекулни липофилни и хидрофилни качества му позволяват да се разпростре в цялата клетка, като единият край на астаксантиновата молекула защитава мастноразтворимата част на клетката, а другият – водоразтворимата. Можете да си го представите като нещо, което дава на клетките ви цялостна прегръдка!

Резултатите от изследване, което изучава няколко популярни антиоксиданта и тяхната сила показват, чеастаксантинът е 6000 пъти по-силен от витамин C, 800 пъти по-силен от CoQ10 (Коензим Q10), 550 пъти по-силен от катехини от зелен чай и 75 пъти по-силен от алфалипоевата киселина.

5. Прави кожата по-красива, повишава защитата от влиянието на UV лъчите

Астаксантинът защитава най-големия орган на тялото – кожата. Изследванията са ясни и последователни и показват отлично влияние на астаксантина върху нивото на влага, гладкостта, еластичността, фините бръчки, петната и луничките. Как?

Учените имат теория за енигматичния процес на стареене, наречена “Теория за свободните радикали”. Накратко тя се свежда до извода, че въздухът, който дишаме, уврежда клетките в тялото и води до стареене. Телата ни имат механизми, с които контролират тези кислородни увреждания и до голяма степен тези механизми се влияят от начина на хранене. Астаксантинът е уникален антиоксидант, който се абсорбира напълно и се транспортира до всички тъкани на тялото. Той защитава от кислородните увреждания вътре във вените и има доказан противовъзпалителен ефект. Затова той спомага да се намалят възпаленията, предизвикани от UV радиацията и болките в мускулите след упражнения. Всъщност, ако изгорите от слънцето и кожата ви се възпали, астаксантинът прониква в кожните клетки и намалява пораженията. Представете си го като вътрешна слънцезащита. Приемането на астаксантин намалява всекидневното кислородно увреждане, чиято проява е вътре в тялото.

За да го получиш на най-добрата цена – 25% намаление или последващи промоции, регистрирай се тук: 

Източнци: The Huffington Post, Oriflame

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.