Комплект за грижа за кожата на лицето като подарък за поръчка!

За да изглежда кожата красива е необходима постоянна грижа. Продуктите iSeul са разработени въз основа на чисто корейски съставки при отчитане на особеностите на кожата от европейски тип.

Те осигуряват максимално овлажняване и насищат кожата с полезни елементи.

На всички, които се регистрират във Faberlic от 20 юли до 9 август и направят покупка в период №11/2020, подаряваме комплект за грижа за кожата на лицето:

  • Пилинг гелът (0851) подпомага дълбочинното и ефективно почистване, меко излющва вроговените частици и възстановява здравословното сияние на кожата.
  • Хидрофилното масло за почистване (0844) деликатно снема дори най-трайния фон дьо тен и червило, без при това да оставя усещане за мазнота, насища кожата с витамини и микроелементи.
  • Гел „Трансформър“ (0875) осигурява ултра-овлажняване на кожата, като възстановява водния й баланс.
  • А меката и удобна лента за глава (11575) ще прибере косата, като така осигурява максимален комфорт при извършване на козметичните процедури.

За да получите подаръка:

  1. Регистрирайте се на сайта faberlic.com от 20 юли до 9 август.
  2. До 9 август поръчайте и извършете плащане на стойност 58,99 лв.*
  3. От 10 до 30 август заедно със следващата поръчка за 40 лв. получете като подарък комплект за грижа за кожата на лицето.

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.