ПОЖЕЛАХ И УСПЯХ – РУТ ФЛАУЪРС

РУТ ФЛАУЪРС, КОЯТО ПОДДЪРЖА РИТЪМА  

Рут Флауърс била на 58, когато починал съпруга й. Това станало съвсем неочаквано, буквално за един ден. Предната вечер тя била съвсем доволна от пенсионерския си живот в едно курортно градче в Португалия заедно със съпруга с. А на другия ден всичко – и уютната къща с басейн, и обикновеното ежедневие – всичко й напомняло за загубата.  Рут Флауърс  живяла почти 40 години със съпруга си. След неговата смърт целия й свят се срутил. Всичко, което е очаквало в бъдеще – както и хиляди други вдовици – била тиха старост, изпълнена със спомени за миналото.

Рут Флауърс  се върнала във Великобритания. За да се занимава с нещо, тя започнала да преподава музика и четяла лекции за творчеството на Чарлз Дикенс. А след 10 години – на 68 – решила да стане клубен диджей.

Приятелите и помисли че се е побъркала. А ето как Рут Флауърс
взела това решение: Внукът й я поканил на рождения си ден в един нощен клуб. Охранителят
на входа на клуба е измерил с преценяваш поглед и се усмихнал снизходително.

 • Мисля, че на вашата възраст нямате работа
  тук – казал той.
 • Аз пък мисля, че имам! –  отговорила Рут Флауърс 

Мъжът само свал рамене.

 •  Ако
  искам, мога и диджей да стана! –  заявила
  тя.

Охранителят още веднъж е измерил с поглед и така се ухилил, че  Рут Флауърс разбрала: или ще стане диджей, или
няма да се уважава

Казвам се Мария Делева – онлайн, маркетингов предприемач. Развивам бизнес като помагам на хората да се усъвершенстват и да печелят допълнителни доходи. Създадох проект „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic“. Пазаруваме с намаление, получаваме подаръци, печелим пари, като споделяме ползите на продуктите и учим други хора да правят същото. Ако искаш да си част от проекта, можеш да попълниш оставената форма ТУК: ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

„Защо се смята, че хората на моята възраст не могат да се веселят? – замислила се на другата сутрин след партито. –  Защо всички са толкова сигурни, че нашата работа е да си седим кротко у дома, защо да не можем да отидем в нощен клуб или да потанцуваме ?Рут Флауърс решила да стане диджей, за да придаде на живота си нов интересен смисъл. Буквално след няколко дни приятели я запознали с младия френски продуцент Орелиен Симон. Той се е заинтригувало от идеята и й предложил своята помощ. През следващите две години Рут Флауърс  се учила да миксира и да прави компилации – съвременната електронна музика била за нея един напълно нов свят. А междувременно Орелиен неуспешно се опитвал да организира за Мами Рок (такъв бил сценичният псевдоним, който измислила Рут Флауърс)поне един приличен гиг. Но клубните мениджъри само вдигали рамене: почти 70 – годишна баба, която досега е чела лекции за Чарлз Дикенс? В ролята на диджей?! Смешна работа!

Първата истинска възможност – която лесно можела да я последна – се
отворила в Кан. По някакво чудо Орелиен успял да включи Мами Рок в програмата
на вечерно шоу в рамките на кинофестивала.

Орелиен и Рут Флауърс много се вълнували как публиката ще приеме тяхната авантюра. Притесненията им се оказали напразни – аудиторията изпаднала във възторг. През следващите седмици Орелиен получил десетки предложения да организира концерти на Мами Рок в различни клубове по целия свят. И нещата потръгнали.

Буквално след година Мами Рок станала истинска световна знаменитост. Младата клубна аудитория е във възторг от нейния образ и музикалните й миксове. Хората я познават в клубовете и на улицата, искат й автографи …

През последните години Рут Флауърс 
е имал повече от 80 изяви. Тя се появява в най-добрите клубове в света –
в Лондон, на Ибиса, в Париж в Ню Йорк, Лос Анджелис, Токио …

Мами Рок е обиколила практически цялата Земя – от САЩ до Япония,
от Русия до Сингапур. Тя твърди, че непрекъснатите полети не я изморяват. Тя е
в състояние вечерта да пристигне в някой град, да свири клуба и същата нощ да
замине до следващата проява.

 • Обичам летищата – казва тя. –  Харесва ми да се разхождаме из тях, да
  обикалям магазините и да наблюдавам хората.

Стандартния концерт на Рут Флауърс продължава един час. През това време тя прикова вниманието на две-, три-, а понякога 5000 тълпа зрители. На Ибиса концерта ти се провел в „Привилег“ –  един от най-големите клубове на света, и  през онази вечер на нейната музика танцували едновременно 7000 души.

Казвам се Мария Делева – онлайн, маркетингов предприемач. Развивам бизнес като помагам на хората да се усъвершенстват и да печелят допълнителни доходи. Създадох проект „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic“. Пазаруваме с намаление, получаваме подаръци, печелим пари, като споделяме ползите на продуктите и учим други хора да правят същото. Ако искаш да си част от проекта, можеш да попълниш оставената форма ТУК: ФОРМА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

Въпреки цялата пъстрота и блясък на клубния живот Рут Флауърс не
се въвлича в романтични връзки. Когато я питали защо, тя отговаря:

 • Беше ми много хубаво с моя съпруг, не искам
  да развалям тези спомен
  и.

От книгата „Пожелах и успях“ проект на Владимир Яковлев

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.