ОМЕГА 3 – ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА НА ЩАСТИЕТО И КРАСОТАТА

Омега-3-уелнес-Делева-Орифлейм

За хората има два вида важни мастни киселини, наречени омега 3 и омега 6 според техните молекулярни форми. Както витамините, и при тях е важно да бъдат приемани чрез храната, тъй като не могат да бъдат синтезирани от тялото. Препоръчителен прием на мазна риба като скумрия, пъстърва, херинга и сьомга е два пъти седмично. Да се избягват определени типове риба – поради токсини като живак, полихлорирани бифенили и диоксини, които се свързват с протеините по химичен път в тялото на рибата. От тази гледна точка приемът на капсули омега 3 може да бъде много по-полезен от консумацията на риба.

ОМЕГА 3 е висококачествен източник на основни мастни киселини, който подпомага функциите на мозъка, очите, нервната система, защитава сърдечното здраве, успокоява възпаленията и прави кожата по-красива. Консумирането на риба и приемането на тези киселини под формата на хранителни добавки е сигурен начин, че ще доставим на организма си необходимите количества EPA и DHA.

ОМЕГА 3 мастни киселини вършат чудесна работа за поддържане нивата на КОРТИЗОЛ и регулиране на АДРЕНАЛИНА в кръвта. Омега 3 мастните киселини поддържат и други важни хормони, които излизат извън своята норма в моменти на стрес и тревожност. Като незаменима хранителна Омега-3-уелнес-Делева-Орифлеймдобавка те се оказват полезни и помагат за понижаване на нивата на кръвното налягане. Намалени рискове за СЪРДЕЧНО-СЪДОВАТА СИСТЕМА.

Омега 3 на Орифлейм е произведен от риби, естествено богати на EPA и DHA пречистен от тежки метали и други примеси, БЕЗ ГМО. Защитен е от проникване на въздух чрез мощни антиоксиданти. Преминал е молекулярна дестилация и е с фармацевтичен клас (ДПП). Капсула рибен желатин – БЕЗ ЖЕЛАТИН ОТ СВИНСКИ ИЛИ ГОВЕЖДИ ПРОИЗХОД.

Филмчето е на руски, но е красноречиво доказателство за необходимостта да приемаме Омега 3 като хранителна добавка.

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.