Faberlic подарява 50 лева за пазаруване + подарък продукти

50 лв. + комплект козметика за дома като подарък за поръчка!

Подаряваме на всички Нови клиенти 50 лв. при заплащане на поръчка!

За участие в акцията се регистрирайте на сайта и веднага ще получите по личната си сметка 50 лв. за плащане по поръчка. Ще можете да изхарчите сумата за произволна продукция на Faberlic.

Как да получите 50 лв. за плащане по поръчка?

  1. Регистрирайте се на сайта faberlic.comот 14 юни до 4 юли и получете отстъпка от 20%, а по специална сметка в личния кабинет незабавно ще бъдат зачислени 50 лв. за плащане по поръчка!
  2.  До 4 юли поръчайте и извършете плащане по поръчка на стойност 100 лв. (по каталожни цени). От тях 50 лв. ще бъдат автоматично платени с подаръчната сума.
  3. БОНУС! Ще получите допълнително с поръчката си за 40 лв. от 5 до 25 юли комплект козметика за дома Faberlic Home – високоикономичен ултраомекотител за бельо 2 в 1 „Орхидея и кашмир“ (11850) и Концентриран гел за цветно пране (11843като подарък!

Ако поръчката е на стойност под 100 лв., вие няма да можете да се възползвате от 50-левовия подарък, но парите ще се запазят по сметката ви до 4 юли и ще се активират при поръчка за 100 лв.

Да си нов клиент на Faberlic е нещо изгодно!

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.