КАК ДА ИЗБЕРЕШ ИДЕАЛНОТО ЗА ТЕБ ЧЕРВИЛО

Устните са една от най-привлекателните части на лицето. Затова е много важно как ще ги подчертаете. Откриването на перфектното червило понякога е въпрос на късмет, освен ако не знаете за какво да гледате когато го избирате.

Червило според устните

Цветът на червилото за ежедневна употреба трябва да е 1-2 тона по-светло или по-тъмно от естествения цвят на устните ви. Това може да се провери лесно в магазина, като просто доближите червилото до устните си. Дали ще изберете по-светло или по-тъмно, може да зависи от променливи фактори като сезона или цвета на дрехите ви, а защо не и настроението.

Здравей, казвам се Мария Делева и съм онлайн маркетингов предприемач, партньор на най-голямата руска компания Faberlic. Експерт съм по личностно и общностно развитие. Искам да помогна на 1000 човека, които търсят възможност да подобрят живота си, да излезнат от „Кръга на хамстера“ – „сигурната работа“ от 9 до 17 часа, която им носи доходи, с които трудно преживяват.

Ако устните ви са по-тънки, гримьорите препоръчват да използвате светли цветове. Избягвайте тъмните тонове, защото те смаляват оптически устните. За допълнителен обем на устните, нанесете гланц, защото той създава илюзията, че са по-плътни. Друг трик за по-плътни устни е, да нанесете допълнителен слой от червилото в средата на долната и горната устна.

По-плътните устни са по-малко изискващи откъм цветове. На тях отиват както светлите, така и тъмните тонове.

Червило според цвета на кожата

Червилото се съчетава и с цвета на кожата. Когато си търсите червило, не носете никакъв друг грим. Фон дьо тенът например леко изменя цвета на кожата и така няма да прецените съвсем точно. Ако трябва да разделим кожата най-общо на 3 типа, тя е светла, средно тъмна и тъмна.

За светла кожа най-подходящите цветове според гримьорите са неутралните цветове и прасковената гама. Единственото изключение във всяко правило е червеното червило, което, подбрано правилно, е идеално за всички. Хората със светла кожа трябва да избягват червилата в тъмно кафявата гама.

Хората със средно тъмна кожа могат да носят почти всякакви нюанси червило. Дори неутралните цветове им стоят добре.

За хората с най-тъмна кожа са подходящи кафявите и лилави тонове. Наситеното червено също е в палитрата с цветове, която най-много им пасва.

 

Червило според повода и дрехите

Червилото разбира се трябва да се избере и според повода и дрехите, с които сте облечени. И децата знаят, че през деня трябва да избирате по-светлите тонове червило. За вечерни събития пък незаменими са контрастиращите цветове и любимото ни   червено.

Като партньор на компания Faberlic  създадох проект „Онлайн бизнес от нулата“. В него обучавам и подкрепях хората в екипа ни, за да се развиват и да се радват на допълнителни доходи. Повече за мен и бизнеса може да видите като проследите линка ТУК: http://bit.ly/informaciadeleva

Червилото не е добре да е в един цвят с дрехите, които обличате, а по-скоро трябва да контрастира.

 

 

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.