ПРАХ ЗА ПРАНЕ КАТО ПОДАРЪК ПРИ ПЪРВА ПОРЪЧКА!

ПРАХ ЗА ПРАНЕ КАТО ПОДАРЪК ПРИ ПЪРВА ПОРЪЧКА!
На всички, които се регистрират и от тук Faberlic от 27 септември до 10 октомври и направят покупка през период №14/2021, ще подарим прах за пране!
 
Универсалният концентриран прах за пране (30020), разработен от Faberlic съвместно с немската компания Rohm & Werner, лесно ще се справи със сериозните замърсявания дори ако температурите са ниски, ще премахне сивкавия и жълтеникав цвят от вещите.
 
Какво трябва да направите, за да получите подаръка?
 
Регистрирайте се във Tук: Faberlic от 27 септември до 10 октомври.
До 10 октомври съставете поръчка за 52,99 лв. по каталожни цени и извършете плащане.
От 11 до 31 октомври заедно с поредната поръчка за 40 лв. ще получите като подарък популярния продукт – концентрираният прах за пране (30020).
Да сте нов клиент на Faberlic е нещо изгодно! Научете повече за това как да купувате комплекти популярни продукти на Faberlic на изгодни цени може да научиш след като станеш част от екипа ни и компанията от ТУК: https://bit.ly/3ih8mCp

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.