Домашни пантофи като подарък за първа поръчка!

Да изпълниш с топлина всеки зимен ден е толкова лесно!

Меките и комфортни пантофи „Елени“ ще стоплят краката и ще създадат усещане за уют. Те ще се превърнат в любим домашен аксесоар за вас и вашите близки.

Като стана дума за това, цената на модела в каталога е 31,49 лв.

На всички, които се регистрират във Faberlic от 30 ноември до 20 декември и направят поръчка в период №18/2020, ще подарим пантофи „Елени“ (TPW020).

За да получите подаръка:

  1. Регистрирайте се на сайта от линка тук www.faberlic.com от 30 ноември до 20 декември.
  2. До 20 декември направете поръчка и извършете плащане на стойност 58,99 лв.*
  3. От 21 декември до 10 януари заедно с поредната поръчка за 40 лв. получете като подарък пантофи „Елени“.

Да си нов клиент на Faberlic е нещо изгодно! Научете повече за това как да закупувате хитовете на Faberlic на изгодни цени: запознайте се с условията на Стартовата програма >>

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.