ГОРЕЩА ОФЕРТА – FABERLIC ДАВА 50 ЛЕВА

Компанията ни подарява на всички новодошли 50 лв. за заплащане на поръчки!

За да участвате в акцията, се регистрирайте на сайта от ТУК: ЗАЯВЛЕНИЕ и веднага ще получите 50 лв. по личната си сметка за заплащане на поръчки. Можете да изхарчите парите за всякаква продукция на Faberlic.

Как да получите 50 лв. за заплащане на поръчки?

  1. Регистрирайте се на сайта faberlic.com от 5 до 25 юли и ще получите отстъпка от 20%, а по специалната си сметка в личния кабинет незабавно ще бъдат начислени 50 лв. за заплащане на поръчки!
  2. До 25 юли поръчайте и извършете плащане на стойност 100 лв. (по каталожни цени). От тях 50 лв. ще бъдат автоматично платени за сметка на подаръка.
  3. БОНУС! Ще получите допълнително към поръчка за 40 лв., направена в периода от 26 юли до 15 август, комплект сдвоени аромати Felice – Donna Felice (3109) и Uomo Felice (3210като подарък!

Ако поръчката бъде на стойност под 100 лв., вие няма да можете да се възползвате от подаръчната сума от 50 лв., но парите ще се запазят по сметката ви до 25 юли и ще бъдат активирани при покупка за 100 лв.

Да си нов клиент на Faberlic е нещо изгодно! Научете повече за това как да закупувате комплекти популярни продукти на Faberlic на изгодни цени: запознайте се с условията на Стартовата програма >>

Може да разгледаш нашия каталог от линка ТУК: https://catalogue.new.faberlic.com/bg/?page=6

Харесай си продукти за 101 лева и се свържете с мен на телефон 0879686800 или email: deleva.consult@gmail.com и ще получиш моето съдействие за получаване на тези 50 лева за пазаруването си. Получаваш и 20% отстъпка. Така вместо 101 лева ще платиш 34 лева.

 

 

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.