Комплект козметика Glam Team – подарък за новите клиенти!

На всички, които се регистрират във Faberlic и направят покупка през период №6/2020, подаряваме комплект козметика Glam Team!

Продуктовата линия Glam Team – това е трендова палитра, хармонично подбрани оттенъци за всеки тип външност, разнообразни текстури и ултрамодни ефекти!

Какъвто и грим да си избереш, в серията Glam Team има продукт, който визажистът би одобрил.

  • Овлажняващото червило Hydra Lips (оттенък по избор) със серумен комплекс Hilurlip ще ви осигури сатенен цвят на устните, комфортно копринено покритие и отчетлив контур без зацапвания.
  • Спиралата за мигли HD Lash (5568) ще ви позволи да постигнете панорамен обем, дължина и ясно разделяне на миглите!
  • Удобният и компактен несесер (11872) ще стане ваш верен спътник ще ви позволи да имате нужната козметика винаги под ръка!

За да получите подарък:

  1. Регистрирайте се на сайта faberlic.com от 6 до 26 април.
  2. До 26 април направeте и платете поръчка на сума от поне 58,99 лв.*
  3. От 27 април до 17 май заедно с поредната поръчка от поне 40 лв. получете като подарък комплект козметика Glam Team.

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.