Подарък 50 лв. за всички новодошли + програма за карбокситерапия като подарък за поръчка!

Как да получа 50 лв., с които да извърша плащане по поръчка?

От 1 до 21 февруари трябва да се регистрирате от ТУК на faberlic.com и ще получите отстъпка от 20%, а по специалната сметка в личния кабинет веднага ще бъдат зачислени 50 лв. за плащания по поръчки!

До 21 февруари направете поръчка на стойност 100 лв. (по каталожни цени). От тях 50 лв. ще бъдат автоматично платени с подаръчната сума.

Ако поръчката е на стойност под 100 лв., вие няма да можете да се възползвате от подаръка от 50 лв., но парите ще се запазят по сметката ви до 21 февруари и ще се активират при покупка на стойност 100 лв. Внимание! Акцията важи само ако поръчката е била направена от България.

Салон за красота във вашия дом!

Faberlic подаръци за К2

На всички, които се регистрират във Faberlic от 1 до 21 февруари и извършат покупка в период № 02/2021, ще подарим комплект за карбокситерапия и кислородна маска (0294 и 0295).

Комплектът за карбокситерапия (включва овлажняващ балсам и гел-активатор CO₂) в съчетание с кислородна маска ще осигури ефект с натрупване, така сякаш сте посетили салон за красота.

За подготвителния етап на карбокситерапията се използва овлажняващ балсам, който размеква роговия слой на повърхността на кожата и отстранява мъртвите клетки.

Вторият етап е нанасянето на гела-активатор CO₂ върху овлажняващия балсам, в резултат на което започва да се отделя въглеводороден газ. В така наситената кожа се активизира микроциркулацията.

Заключителен етап – прилагане на кислородната маска, която насища кожата с кислород, активизира локалната микроциркулация, смекчава и овлажнява кожата.

Резултатът е видим още след първото приложение! Кожата е с 20% по-овлажнена и с 15 % по-еластична.

За да получите подаръка:

  1. Регистрирайте се на сайта faberlic.com от 1 до 21 февруари.
  2. До 21 февруари поръчайте и извършете плащане на стойност 52,49 лв.* по каталожни цени.
  3. От 22 февруари до 7 март заедно с поредната поръчка за 40 лв. ще получите като подарък комплект за карбокситерапия (0294) и Кислородна маска (0295).

Да си нов клиент на Faberlic е нещо изгодно! Разберете как да закупувате пакети с най-популярните продукти на Faberlic на изгодни цени: запознайте се с условията на Стартовата програма >>

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.