Faberlic дава парфюм подарък за 0,25 стотинки !!!

Аромат Supergirl като подарък за нови консултанти!

На всеки, който се регистрира във Faberlic и направи поръчка в период №5/2020, подаряваме парюмерна вода Supergirl (3059). Ярката фруктово-цветна композиция ще стане украшение на твоята колекция от аромати!


Супермомиче – каква е тя? Дръзка, находчива, жизнерадостна! Върви по живота с усмивка, не се плаши от трудностите и винаги намира изход от всяка ситуация. Именно за такива момичета известният френски парфюмер Дафна Буже е създала този аромат.

Микс от малини, касис и зрели плодове настройва на дяволита вълна. Лаймът и личито вдъхновяват за свежи идеи. Цветните акценти на роза, божур и фрезия разкриват непосредствеността и романтичността на натурата, в която се крие женската суперсила!

Как да получите подарък: 

  1. Регистрирайте се на сайта faberlic.com от 16 март до 5 април.
  2. До 5 април направете и платете поръчка на сумата от 52.49 лв.*
  3. От 6 до 26 април заедно с поредната поръчка от 36 лв. получи като подарък (за 0.25 лв) – парфюмна вода Supergirl.

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.