ПРОЕКТ „ОНЛАЙН БИЗНЕС ОТ НУЛАТА С ФАБЕРЛИК“

Здравей, казвам се Мария Делева и съм онлайн маркетингов предприемач. Експерт съм по личностно и общностно развитие. Искам да помогна на 1000 човека, които търсят възможност да подобрят живота си, да излезнат от „Кръга на хамстера“ – „сигурната работа“ от 9 до 17 часа, която им носи доходи, с които трудно преживяват.

Възможността е свързана с използването и споделянето на продуктите на мощната руска компания Faberlic, която е вече на пазара в България. Компанията предлага над 5000 продукта за лична и домашна хигиена, качествена кислородна козметика, цветна козметика и парфюми. 

Като партньор на компания Faberlic  създадох проект „Онлайн бизнес от нулата“. В него обучавам и подкрепях хората в екипа ни, за да се развиват и да се радват на допълнителни доходи. Повече за мен и бизнеса може да видите като проследите линка ТУК: http://bit.ly/informaciadeleva

Членството в компанията е безплатно и след регистрация можеш:

  1. Само да разгледа продуктите

  2. Да пазарува без намаление

  3. Да пазарува с 20% до 26% намалени

НАШИЯ ПРОЕКТ

„ОНЛАЙН БИЗНЕС ОТ НУЛАТА С ФАБЕРЛИК“Бизнес с Фаберлик

Участието в проекта е невероятна възможност да навлезете в света на бизнеса по един лек и приятен начин. Участието в проекта и сътрудничеството с Фаберлик ще Ви донесе изключително ценни познания за сложния свят на бизнеса. Избирайки да работите с Faberlic ще израстнете с нови познания за себе си и общуването.

МОЯ КОНСУЛТАНСКИ НОМЕР Е 705983049 И ТРЯБВА ДА ГО ПОСОЧИШ ПРИ ОПЦИЯТА