Аромат Elessar с висулка Swarovski Crystal De-Art като подарък за поръчка!

Всички, които се регистрират във Faberlic от 16 до 29 ноември и закупи продукт в период №17/2020, ще подарим парфюмна вода Elessar с висулка Swarovski® Crystal De-Art!

Искрящият аромат на зеленина и цветя ще се превърне в звездата на вашата колекция от аромати!

Искрящият със свежестта на изворната вода аромат е разработен ексклузивно за компания Faberlic от световно известния френски парфюмер Тома Фонтен.

Магията се крие в самото сърце на аромата – този букет от тинтява и четирилистна детелина, с перлен божур по краищата. Белият кедър и мускусът омагьосват със своята мекота, така образувайки елегантен шлейф.

За да получите подаръка:

  1. Регистрирайте се на сайта www.faberlic.com от 16 до 29 ноември.
  2. До 29 ноември поръчайте и извършете плащане на стойност 69,99 лв.*
  3. От 30 ноември до 20 декември заедно с поредната поръчка на стойност 40 лв. ще получите като подарък парфюмната вода Elessar с висулка Swarovski® Crystal De-Art.

Изгодно е да си нов купувач на Faberlic! Научете повече за това как да закупувате комплекти от хитовете на Faberlic на изгодни цени

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.