ПОДАРЪК – КОМПЛЕКТ ЗА ПРАНЕ ПРИ ПЪРВО ПАЗАРУВАНЕ

Подарете на своите вещи внимателна грижа, свежест и чистота!

На всички, които се регистрират на сайта на Faberlic от 10 до 30 август и направят поръчка през период №12/2020, ще подарим продукти за грижа за дрехите!

  • Универсалният концентриран прах за пране (30020), разработен от Faberlic съвместно с немската компания Rohm & Werner, лесно ще се справи с масираните замърсявания дори при пране на ниска температура, ще избави вещите от сивкавия и жълтеникав оттенък.
  • Течният кислороден препарат за премахване на петна Extra Oxy (11162) ще ви помогне да отстраните всяко едно петно и замърсяване от любимите си дрехи, запазвайки при това първоначалния цвят на материята.
  • Ултраомекотителят за бельо „Защита на цвета и влакната“ (11851) е незаменимо допълнение към всяко едно пране. Неговата особена формула с биополимер на основата на протеините на пшеницата защитава влакната на тъканите и принтовете от увреждане и избеляване, съхранява изначалната яркост и белота, предотвратява появата на топчета и влакна и осигурява продължителна свежест на бельото.

За да получите подаръка:

  1. Регистрирайте се на сайта faberlic.com от 10 до 30 август.
  2. До 30 август направете и извършете плащане по поръчка на стойност 52,49 лв.
  3. От 31 август до 20 септември заедно с поредната поръчка на стойност 40 лв. получете като подарък комплект перилни препарати!
  4. И още: направете първа поръчка на стойност 40 лв. във Faberlic до 24 часа след регистрацията и получете още една приятна изненада – комплект тестери на козметика за дома!

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.