Eкокомплект Home Gnome Greenly като подарък за поръчка!

Екологична грижа за дрехите в действие! На всички, които се регистрират във Faberlic от 16 август до 5 септември и направят покупка в период №12/2021, ще подарим екокомплект Home Gnome Greenly.

Екокомплект Home Gnome Greenly ще се превърне в незаменим помощник в премахването на петната и ще осигури ефективно пране във вода с всякаква твърдост.

Концентрираният прах за пране (11891) с балансирана система за избелване в състава ще предотврати пожълтяването и посивяването на материите, възвръщайки им сияйната белота и запазвайки структурата на влакната.

Концентрираният омекотител за бельо (10896) не само ще запази изумителната мекота на всички натурални и синтетични материи, но и ще подари натурален аромат на полезната композиция от етерични масла.

Концентрираният биопрепарат за премахване на петна (11984) е създаден за лесно премахване на упорити, стари петна и неприятни миризми във вода с всякаква твърдост благодарение на специалната биоминерална формула.

За да получите подарък:

Регистрирайте се на сайта faberlic.com от 16 август до 5 септември.
До 5 септември пуснете поръчка за 56,99 лв.* (по каталожни цени).
От 6 до 26 септември заедно със следващата поръчка за 40 лв. ще получите като подарък екокомплект Home Gnome Greenly (арт. 11891, 10896, 11984).
Освен това: за първа поръчка за 40 лв., направена до 24 часа след регистрацията, ще получите още една приятна изненада – комплект козметика за дома в мини-формат: за повече информация щракнете тук!

Да сте нов клиент на Faberlic е нещо изгодно!

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.