РАЗГЪРНЕТЕ ПОТЕНЦИАЛА СИ

С 5 НЕОЧЕВИДНИ И ПРОСТИ КОЗМЕТИЧНИ ТРИКА

#1 – НЕ СТЕ СИ ПОЧИНАЛИ ПРЕДИ ВАЖНА СРЕЩА

#FABERLIC-РЕШЕНИЕ – За да придадете на лицето си отпочинал и свеж вид, добавете малко хайлайтър към вътрешните ъгли на очите. За тази цел са подходящи както крем, така и сухи маркери.

В литературата често се среща изразът „сенките на умората лежат на лицето“. Това не е случаен израз на речта: неестествено тъмно под очите е един от признаците на липса на сън.

За да ободрите очите си, използвайте X-treme Glam Team Extension Mascara само на горните мигли. Долните не трябва да бъдат боядисани, в противен случай само ще „задълбочите“ сенките под очите.

Можете да направите още един трик, който бързо освежава лицето – смесете руж от палитрата за лице на Glam Team с хайлайтър и го нанесете върху горната част на скулите, сякаш рисувате триъгълник, насочен надолу. Когато засенчвате, опитайте се да не се доближавате до очите и назолабиалните гънки.

#2 – ЧЕРНА ОЧНА ЛИНИЯ НА ДОЛНИЯ КЛЕПАЧ Е СЕКСИ, НО ОПТИЧЕСКИ „СМАЛЯВА“ ОКОТО

#FABERLIC – РЕШЕНИЕ – Ако искате да отворите очите си и да направите очите ви да изглеждат по-големи, използвайте кафяви сенки вместо черен молив. Подчертайте с тях линията на растеж на долните мигли и смесете добре.

Скулптурата на клепачите е на мода днес, така че в основната козметична чанта трябва да има кафяви и сиви нюанси. Съветвам ви също да обърнете внимание на грима за очи от зелени и лилави цветове. Акцентите от слива, люляк или градински чай добавят дълбочина и яркост на очите на всяка сянка.

#3 – ИСКАТЕ ИСКРЯЩ ВИД, С КОЙТО ДА ЗАВЛАДЕЕТЕ ОКОЛНИТЕ 

#FABERLIC – РЕШЕНИЕ – Разпределете сенките с трептене само в центъра на клепача, а останалата повърхност напълнете с матови цветове. Ефектът на блясък в очите е гарантиран.

Сенките с ясно изразено излъчване могат да се използват не само при вечерен грим. На сутринта ги нанесете с върха на пръстите си, внимателно масажирайки повърхността на клепача.Сенките ще се слеят с кожата, а малко количество блестящи частици ще се задържат по повърхността на клепача – достатъчно, за да накара очите ви да искрят. В същото време гримът ще остане сдържан и подходящ в работната среда.

#4 – ИСКАТЕ ДА ПОДЧЕРТАЙТЕ ЦВЕТА НА ОЧИТЕ СИ

#FABERLIC – РЕШЕНИЕ – Ако имате сини очи, ще се справят нюанси с меден или бронзов оттенък. Зелените очи ще станат по-ярки, ако използвате продукти от виолетовата гама (за по-изразен ефект ги комбинирайте с шоколадови нюанси). Момичетата с кафяви очи трябва да опитат нюансите на богато вино или злато.

 

 

#5 МЕЧТАЕТЕ ЗА ПУХКАВИ И ПЛЪТНИ УСТНИ

#FABERLIC – РЕШЕНИЕ – Shimmer продукти са полезни не само при грима на очите. Използвайте ярко червило, а в центъра на долната устна и върху „отметката“ над горната част нанесете малко хайлайтър или светли блестящи сенки.

Така добавяте визуален обем към устните – те ще изглеждат по-подпухнали.

Наистина е по-добре да изберете сенки за очи въз основа на цвета на очите, а в търсене на подходящо червило трябва да се съсредоточите върху тона на кожата

Розовите, люляковите, сливовите и малиновите цветове ще хармонизират със студените розови тонове на кожата. Ако вашият тон на кожата е доста топъл, придържайте се към същите нюанси в грима за устни: коралово, оранжево, тухлено или бордо червило ще бъде добър избор. Между другото, правилото, че интензивният грим за очи включва неутрално червило, вече не работи!
Смесете матовото или овлажняващо червило от линията на грим Glam Team с върховете на пръстите си, а отгоре нанесете прозрачен балсам за устни. Така гримът ще изглежда идеално балансиран дори
с ярък акцент върху очите.

 

 

 

 

 

 

 

 

Хайлайтер – най-мощния разкрасяващ инструмент. Добавете го към Neo Serum Foundation Serum за сияен кожен ефект. Можете също да смесите хайлайтъра с бронзатор и да нанесете върху раменете и деколтето, като подчертавате чувствените завои или да го използвате заедно с дневен крем върху ушната мида и шията. Никой няма да разкрие вашата тайна за красота, но комплименти са предоставени.

 

 

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.