Подаряваме на всички Нови клиенти 50 лв. за плащане на поръчката + подарък, комплект Faberlic Home!

Как да получиш 50 лв. за плащане на поръчката?

1. От 27 април до 17 май се регистрирай на сайта faberlic.com от ТУК и на специална сметка в личния ти кабинет веднага ще бъдат начислени 50 лв. за плащане на твоята поръчка!
2. До 17 май направи поръчка за поне 100 лв. При плащането на поръчката се възползвай от подаръка – 50 лв. за плащане! Внимание! Ако поръчката бъде съставена за по-малко от 100 лв., няма да можете да използвате подаръка от 50 лв., но парите ще се запазят на вашата сметка до 17 май и ще бъдат активирани при покупка за 100 лв.!

На всички, които се регистрират и направят покупка пред период №7/ 2020, подаряваме козметика за дома Faberlic Home – иновационни продукти за грижа за облеклото!

Концентрираният универсален прах за пране (30020), разработен от Faberlic съвместно с немската компания Rohm & Werner при използване на иновациите в областта на професионалните средства за пране, ще се справи с петната с професионална точност и ще върне на светлите тъкани тяхната първоначална чистота.

Новият кислороден петночистител Extra Oxy (30027) ще отстрани всички, даже застарелите петна. А също така може да бъде използван за почистване на килими, мебелни тапицерии, както и за почистване на кухненски повърхности, съдове за чай и кафе от петна, следи от танин (при чая) и кофеин.

Високоикономичният ултра омекотител за бельо 2 в 1 „Орхидея и кашмир“ (11850) е незаменима добавка при всяко пране. Неговата силно концентрирана формула осигурява ненадмината мекота и дълготрайна свежест на бельото.

За да получиш подарък:

  1. Регистрирай се на сайта faberlic.com от 27 април до 17 май.
  2. До 17 май направи и плати поръчка на сума от поне 52,49 лв.*
  3. От 18 май до 7 юни заедно с поредната си поръчка от поне 40 лв. получи като подарък комплект козметика за дома Faberlic Home.

А също така: направете първата си поръчка за поне 40 лв. от Faberlic в рамките на 24 часа след регистрацията и ще получите още една приятна изненада!

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.