ЛЮДМИЛА ВОРОНОВА

Людмила Воронова, която е направена от желязо. От новосибирск на 61 години. Какво е пожелала: Да финишира в триатлона „Iroman“ – Железния човек. – 4 км. плуване, после 180 км. на велосипед и 42 км бягане – едно след друго, без почивка. Това е „Ironman“, един от най- сложните видове триатлони. Людмила Воронова от Новосибирск без особенни проблеми преодоля тази дистанция на 61 години. „Когато за първи път ме поканиха да участвам в „Ironman“, помислих, че се шегуват. Такава невероятна дистанция! – казва тя

По принцип предложението за участие в „Ironman“ би трябвало да се възприема за шега от всеки нормален човек.Честно казано, всеки нормален човек не би могъл да завърши подобна дистанция, да не говорим за постигане на високи резултати. В този смисъл Воронова е съвсем нормален човек. За първота си състезание тя се подготвя само 3 месеца. И й харесва. Започва редовно да участва и да побеждава. Побеждава и в „Ironman“ в Корея, побеждава в Австралия, а през 2012г. в Швеция побеждава за трети път и получава много престижна покана за участие в гланото световно първенство „Ironman“ на Хаваите.

Онлайн бизнес и за дами на 50+ – Възможност за допълнителни доходи – Проект „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic“ – екологични и безфосфатни продукти за лична и домашна хигиена. Получи моята безплатна консултация, като натиснеш линка ТУК: http://bit.ly/2OUPOYu

Но пътуването до там е доста скъпо начинание. Людмила Воронова е учителка по физическо възпитание в новосибирския колеж.

„Освен заплатата получавам и пенсия – обяснява тя. Заплатата ми е за ежедневни нужди, а пенсията спестявам за участие в триатлони. Но тя няма да ми стигне за Хаваите. Посъветвах се със семейството си и реших че в краен случай ще изтегля заем. Но приятелите ми триатлети се захванаха с това и ми събраха пари за пътуването по интернет.

В резултат въпреки трудностите Людмила Воронова се озовала на Хаваите и застанала на старта. В първата дисциплина е очаквало разочарование: преодоляла 3,8 км с плуване за 1 час и 40 минути. и много се разочаровала: нейните съпернички преодоляли това разтояние за по-малко от час. „Честно казано времето просто ме уби“. Казват, че вълните или големи и пречили. Нощо не ми пречеше намен, просто съм лош плувец.! – признава тя.

Онлайн бизнес и за дами на 50+ – Възможност за допълнителни доходи – Проект „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic“ – екологични и безфосфатни продукти за лична и домашна хигиена. Получи моята безплатна консултация, като натиснеш линка ТУК: http://bit.ly/2OUPOYu

Вороноварешила да навакса закъснението на втората дисциплина. – колоездене – и се втурнала да догонва съперниците си. Когато краката й се сгръчвали от спазми, тя ги масажирала без да спира. На последния етап 42 км крос – я чакала „лесна задача“, по нейните думи – постепенно да увеличава скоростта и да изпреварва всички, които може. В крайна сметка Людмила Воронова на 61 години преминала цялата дистанция на „Ironman“ за 14 часа и 25 минути. Което ще рече, че цели 14 часа тя плувала, бягала или карала велосипед. Без прекъсване и почивка. 34 годишната световна шампионка Леанда Кейв финиширала с резултат. 9 часа и 16 минути.

Воронова има големи планове. Тя се готви да участва в няколко състезания. – Записвам си резултатите и в зависимост от тях си коригирам тренировките – обяснява тя

Ако ти е било полезно, ще се радвам да харесаш и споделиш. Благодаря!

Публикувано от

Мария Делева

Казвам се Мария Делева​. Партньор съм на компанията Faberlic. За мен МЛМ бизнеса е най-доброто училище, в което израстваш като личност и се учиш на бизнес. Проактивна и емпатийна личност съм. За мен е важен човека и неговите възможности и желания. Сигурна съм, че всеки иска да постигне нещо по-добро в живота си, търси успеха и иска да се чувства по-щастлив. Моята мисия е да подкрепя всеки, който има такива желания, който си поставя цели и следва мечтите си. Faberlic е готова система за постигане на тези цели. По пътя заедно ще преодоляваме страхове и предизвикателства. За мен е удоволствие да предавам знанията и уменията си на хората, които ми са се доверили и с които се обграждам. Създадох проекта „Онлайн бизнес от нулата с Faberlic" и ще се радвам да си част от екипа ми.